nieuws

Lieve wijnvrienden,

Hierbij de uitnodiging voor de Najaars-Wijnproeverij van zondag 22 september tussen 4 en 7 pm. Het is nog volop zomer maar om alvast in de agenda te noteren! Een paar tipjes van de sluier:

  • Er komen weer een aantal speciale aanbiedingen aan! Ik heb onder andere de hand weten te leggen op de laatste flessen Pinot Noir 2015 van Andrew Greenhough, Nelson Nieuw Zeeland, die nu wel héél mooi op dronk zijn! Normaal 18,95 per fles nu voor slechts 12,95 !! Proef en inslaan zou ik zeggen!

Ok, de andere aanbiedingen en Domeinen op de proeftafel zijn nog niet bekend! Wordt vervolgd. In de week van 16 september stuur ik een mail aan mijn mailbestand met verdere details. Ook hier op de site zal ik de details toevoegen.

De proeverij: Er geldt uiteraard de 6 flessenprijs. Je kunt samenstellen zoals je zelf wilt: 12 verschillende wijnen, een doosje van 6 dezelfde wijnen, 6 verschillende flessen, het maakt niet uit. De enige regel is dat de 6 flessenprijs geldt voor een minimum afname van 6 flessen. Mocht je andere wijnen willen bestellen die niet op de proeftafel staan, dat kan altijd! Kijk even onder webshop en zie daar alle beschikbare wijnen. Bij binnenkomst zijn er proefformulieren met daarop de wijnen vermeld en je kunt hierop je proefnotities maken. Ik zal zelf achter de proeftafel staan om bij elke wijn een toelichting te geven. Als je buiten Amsterdam woont, kun je je bestelling meteen meenemen. In Amsterdam kom ik het binnen een week bezorgen. Overigens bezorg ik ook in heel Nederland via DPD. Als je niet aanwezig kunt zijn maar wèl wilt bestellen, dat kan natuurlijk ook!

Drie laatste puntjes:

  • Waar?              Nieuwe Uilenburgerstraat 3 U, Amsterdam
  • Wanneer?         Zondag 22 september van 4 tot 7 pm
  • Je kunt vrienden en vriendinnen meenemen die het ook leuk vinden om op de proeverij te komen. Van harte welkom! Tot zondagmiddag 22 september, ik heb er veel zin in!

Groet!
Erica
Wordt vervolgd....