Proeverijen

Hoe werkt het?

In Voor Wijn organiseert vier maal per jaar (in 2024 drie maal want we gaan naar Australië!!) een proeverij waar je diverse kwaliteitswijnen kunt proeven en natuurlijk ook kunt kopen. (Data 2024: zondag 23 juni, zondag 22 september en zondag 24 november)

De proeverij is altijd op een zondag van 16.00 - 19.00 uur. Let op: Vóór corona kon je altijd gewoon tussen 4 en 7 pm binnenvallen, nu is de proeverij hybride, van 4 tot 5 pm op afspraak, van 5  tot 7 pm inloop. Zie voor details bij: nieuws

Bij binnenkomst zijn er proefformulieren met daarop de wijnen vermeld en je kunt hierop je proefnotities maken. Ik zal zelf achter de proeftafel staan om bij elke wijn een toelichting te geven.

Als je wijn wilt kopen, geldt er op zo’n zondag een speciale flesprijs. Kortingen ten opzichte van de normale flesprijs lopen op tot wel 15%. Je kunt samenstellen zoals je zelf wilt: 12 verschillende wijnen, een doosje van 6 dezelfde wijnen, 3 maal 2 verschillende flessen, het maakt niet uit. De enige regel is dat de speciale prijs geldt voor een minimum afname van 6 (verschillende) flessen.

Mensen van buiten Amsterdam kunnen hun bestelling meteen meenemen, bij mensen in Amsterdam kom ik de wijnen binnen een week bezorgen. Betalingen het liefst giraal. Als je niet aanwezig kunt zijn maar wèl wilt bestellen, dat kan natuurlijk ook; Mail me dan voor of op de betreffende zondag, naar: erica@invoorwijn.nl. Voor mensen buiten Amsterdam kan ik ook wijn versturen via DPD in speciale wijndozen van 6 of 12 flessen. Kosten: € 13,99 respectievelijk € 17,02 inclusief BTW, verzekering, verpakking en 18+check. De 18+check geldt voor particulieren, niet voor bedrijven.

Wil je op de mailinglist? Mail dan naar: erica@invoorwijn.nl onder vermelding mailinglist.

Tot dan!

Een proeverij bij jou thuis, op locatie, op jouw bedrijf?

Oók dat kan! Een tasting zoals hierboven beschreven of in groepjes zittend rond de tafel

Vraag naar de mogelijkheden: Contact  Ook heb ik een samenwerking met twee andere Vinologen met  hun eigen specialismen