wijn zat op vrijdag

In 2016, 2017 en 2018 hebben wij op diverse vrijdagavonden Wijn Zat op vrijdag georganiseerd: een groot succes!

Op Vrijdagavond 12 april is onze volgende Wijn Zat op vrijdag: een vrolijke spelavond waar we gaan proeven en waarop we jullie op allerlei manieren wijnweetjes voorleggen en ontfutselen in verschillende rondes. Niet alleen wat je weet telt, maar ook wat je hoort, ruikt, ziet en voelt.
We spelen in teams van 4 à 5 mensen. Je kunt je team van te voren zelf samenstellen of het aan ons overlaten. Wie gaat er deze keer de winnaar van vorige keer team QV verslaan en er met de Wisselbeker van door? Er is ook een poedelprijs!
We houden de spelavond weer in het clubhuis van TABA. Je kunt binnenlopen vanaf 19.45 uur en we beginnen om 20.00 uur met proeven en met de vragen. We streven er naar zo tegen 22.30 uur af te ronden, zodat er tijd is voor napraten en nog een glas.
Leuk als jullie deze uitnodiging willen doorsturen aan bekenden en belangstellenden. 

Het belooft weer een leerzame én ontspannen avond te worden in het Amsterdams AFC TABA clubhuis vlakbij het Amstelstation.
We zorgen voor de fameuze bitterballen van de Bourgondiër en verschillende passende hapjes bij de te proeven wijnen.
 
Wij hebben er veel zin in!
 
Praktische informatie:

  • Adres: TABA Sportpark Drieburg, Fizeaustraat 10 1097 SC Amsterdam
  • Tijd: Binnenkomst vanaf 19.45 u, wijnspel van 20.00 tot 22.30 u
  • De kosten zijn  27,50 euro per persoon inclusief de te proeven wijnen en diverse begeleidende hapjes. Inschrijving graag zo spoedig mogelijk maar iig voor 1 april door overmaking van het bedrag op rekeningnummer NL63ABNA0934878927 tnv Erica Bouwman met vermelding van aantal personen, namen en mailadres. (@ werkt niet bij bankomschrijvingen dus doe maar gewoon 'at')

 
Daarnaast kun je natuurlijk op  de avond zelf óók voor eigen rekening aan de bar bestellen: bier, koffie, frisdrank én wijnen: Wit: Camaleão Loureiro & Alvarinho 2016 en Rood: Heartland Spice Trader Cabernet / Shiraz 2015.

We hopen je/jullie op 12 april te zien!

Hartelijke groet,

Wijn Zat op vrijdag

Bettina van Heusden, El van Raaij en Erica Bouwman: contact

Route locatie: TABA