wijn zat op vrijdag

In 2016, 2017, 2018 en 2019 hebben wij op diverse vrijdagavonden Wijn Zat op vrijdag georganiseerd: een groot succes!

In 2020, 2021 en 2022 zijn de avonden helaas afgelast. Hopelijk kunnen we weer starten in 2023 met onze volgende Wijn Zat op vrijdag: een vrolijke spelavond waar we gaan proeven en waarop we jullie op allerlei manieren wijnweetjes voorleggen en ontfutselen in verschillende rondes. Niet alleen wat je weet telt, maar ook wat je hoort, ruikt, ziet en voelt.

We spelen in teams van 4 à 5 mensen. Je kunt je team van te voren zelf samenstellen of het aan ons overlaten. Wie gaat er deze keer de winnaar van vorige keer team QV verslaan en er met de Wisselbeker van door? Er is ook een poedelprijs!

We houden de spelavond deze keer in het clubhuis van voetbalvereniging JOS Watergraafsmeer, vlakbij de vorige locatie van TABA. Het is ‘een voetbalveld’ verder, even doorrijden dan rechts, links en dan het 1e clubhuis dat je ziet links.

Je kunt binnenlopen vanaf 19.45 uur en we beginnen om 20.00 uur met proeven en met de vragen. We streven er naar zo tegen 22.30 uur af te ronden, zodat er tijd is voor napraten en nog een glas. Leuk als jullie deze uitnodiging willen doorsturen aan bekenden en belangstellenden. 

Het belooft weer een leerzame én ontspannen avond te worden in het Amsterdams clubhuis van voetbalvereniging JOS Watergraafsmeer vlakbij het Amstelstation.
We zorgen voor de fameuze bitterballen van de Bourgondiër en verschillende passende hapjes bij de te proeven wijnen.
 
Wij hebben er veel zin in!
 
Praktische informatie:

  • Adres: JOS Watergraafsmeer Drieburgpad 3, 1097 HK Amsterdam

    Zie voor plattegrond: Route naar JOS

  • Tijd: Binnenkomst vanaf 19.45 u, wijnspel van 20.00 tot 22.30 u

  • De kosten zijn  27,50 euro per persoon inclusief de te proeven wijnen en diverse begeleidende hapjes. 

 
Daarnaast kun je natuurlijk op  de avond zelf óók voor eigen rekening aan de bar bestellen: bier, koffie, frisdrank én wijnen: deze worden nader in het jaar bekend gemaakt.

We hopen je/jullie snel weer te zien!

Hartelijke groet,

Wijn Zat op vrijdag

Bettina van Heusden, El van Raaij en Erica Bouwman: contact