nieuws


Lieve wijnvrienden,

Hierbij de uitnodiging voor de Voorjaars - Wijnproeverij van zondag 8 maart tussen 4 en 7 pm. Volgende week stuur ik de definitieve wijnlijst, nu al een paar tipjes van de sluier:

  • Domein Greywacke van Kevin Judd, Marlborough in het zonnetje! Het is weer eens tijd! Met allemaal nieuwe jaargangen. De elegantie ten TOP!
  • Een nieuw Domein: Pegasus Bay uit North Canterbury, Zuidereiland Nieuw Zeeland. Twee witte wijnen open van dit bijzondere huis. Wijnen voor bijzondere momenten want kostbaar!
  • De nieuwe jaargang van zowel Kumeu River Village Chardonnay als de Fergus van Tim Adams is binnen! Ook op de tafel natuurlijk!.
  • Over mogelijke aanbiedingen ben ik nog in conclaaf.......

Volgende week zal ik de volledige proeflijst aan jullie sturen.

De proeverij: Er geldt uiteraard de 6 flessenprijs. Je kunt samenstellen zoals je zelf wilt: 12 verschillende wijnen, een doosje van 6 dezelfde wijnen, 6 verschillende flessen, het maakt niet uit. De enige regel is dat de 6 flessenprijs geldt voor een minimum afname van 6 flessen. Mocht je andere wijnen willen bestellen die niet op de proeftafel staan, dat kan altijd! Kijk even onder webshop en zie daar alle beschikbare wijnen. Bij binnenkomst zijn er proefformulieren met daarop de wijnen vermeld en je kunt hierop je proefnotities maken. Ik zal zelf achter de proeftafel staan om bij elke wijn een toelichting te geven. Als je buiten Amsterdam woont, kun je je bestelling meteen meenemen. In Amsterdam kom ik het binnen een week bezorgen. Overigens bezorg ik ook in heel Nederland via DPD. Als je niet aanwezig kunt zijn maar wèl wilt bestellen, dat kan natuurlijk ook!

Drie laatste puntjes:

  • Waar?              Nieuwe Uilenburgerstraat 3 U, Amsterdam
  • Wanneer?        Zondag 8 maart van 4 tot 7 pm
  • Je kunt vrienden en vriendinnen meenemen die het ook leuk vinden om op de proeverij te komen. Van harte welkom! Tot zondagmiddag 8 maart, ik heb er veel zin in!

Groet!
Erica
Wordt vervolgd....